بگوویچ: باشگاه ها همکاری نمی کنند

سرمربی تیم امید یک روز پیش از سفر به استرالیا از برخورد عجیب و غیردوستانه برخی باشگاه ها با این تیم گله کرد و آن را منحصر به فرد خواند.
کد خبر: ۱۳۳۳۷۴

وینگو بگوویچ که دیروز برای نخستین بار در فدراسیون رودرروی خبرنگاران می نشست ، با گله از برخی باشگاه ها گفت: برای من عجیب است که برخی باشگاه ها با تیم کشورشان این گونه برخورد می کنند. آقای کریمی به من گفته فقط 2بازیکنم را در اختیارت قرار می دهم. این چه معنایی دارد؛ مگر این تیم بگوویچ است که به این صورت با آن برخورد می شود؛ او ادامه داد: از 35بازیکن دعوت شده امید، فقط 11بازیکن و 3دروازه بان را در اختیار داریم که برخی از آنها مانند اولادی و روانخواه آسیب دیده هستند؛ اما با همه این نامهربانی ها حتی اگر قرار باشد با همین 11بازیکن مقابل استرالیا قرار بگیرم ، در پی امتیاز خواهم بود؛ چون امتیاز گرفتن از استرالیا می تواند ما را به بازی روز آخر امیدوار نگه دارد.
وینگو، زمان سفر به استرالیا (4بامداد امروز یعنی 9روز پیش از برگزاری بازی) را منطقی دانست و گفت: تیم استرالیا از 12اردیبهشت با حضور همه بازیکنانش به اردو رفته است و از 22اردیبهشت به آدلاید (محل برگزاری بازی) می رود. با این اوصاف سفر ما برای تطبیق بدن بازیکنان با ساعت و هوای استرالیا زود نیست.
سرمربی تیم امید ادامه داد: قرار بود با مالزی دیداری دوستانه داشته باشیم ؛ ولی این بازی می توانست مصدومانی روی دست ما بگذارد که با توجه به شرایط فعلی خطرناک است. ترجیح دادم دیداری سبک را برگزار کنم تا بازیکنانم را برای بازی چهارشنبه هفته آینده در اختیار داشته باشم.
بگوویچ با اشاره به حکم فیفا درباره محرومیت خود گفت: این حکم ظالمانه است. ما نامه ای به فیفا داده ایم که قرار است فیفا 24اردیبهشت درباره آن نظر بدهد. می دانم شرایط سخت است و همه چیز باب میل ما نیست ؛ اما با این وضعیت در پی انجام کاری بزرگ هستیم.
سرمربی تیم امید برای آن که نشان دهد فوتبال ایران پیش از این هم کارهای بزرگی انجام داده است و بازیکنان خود را نیز از نظر روحی بالاببرد، دست به ابتکار جالبی زد: «فیلم بازی ایران - استرالیا در سال ( 76مقدماتی جام جهانی98)را به سیدنی و آدلاید می برم و با نمایش این فیلم برای بازیکنان ، آنها را به ارائه نمایشی خارق العاده تشویق می کنم.»
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها