jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۱۳۱۵۹۱۸   ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰  |  ۰۳:۰۸

کریستینا اسر کارشناس تغذیه از آلمان می‌گوید گیاه مارچوبه ممکن است سبب آسیب رساندن به بیماران مبتلا به نقرس شود؛ چرا که حاوی ماده «پورین» است.

title

به گزارش بهداشت نیوز، بر اساس این گزارش، بدن انسان ماده «پورین» را به اوریک اسید تجزیه می‌کند که همین امر سبب می‌شود تا برای بیماران نقرس، مشکلاتی مانند درد مفاصل ایجاد شود.

این کارشناس تغذیه آلمانی گفت این بدان معنا نیست که بیماران مبتلا به نقرس باید مارچوبه را کاملا کنار بگذارند؛ چرا که بهتر است میزان مصرف آن از ۲۰۰ گرم بیشتر تجاوز نکند.

گفتنی است، مارچوبه فواید زیادی برای سلامتی دارد، چرا که به دلیل داشتن مقدار زیادی آب، گیاهی کم کالری است.

مارچوبه همچنین سرشار از فیبر غذایی است که به احساس سیری طولانی مدت کمک کرده و به همین جهت برای کاهش وزن و لذت بردن از تناسب اندام مفید است.

علاوه بر این مارچوبه گنجینه‌ای از مواد معدنی و ویتامین‌ها است. سرشار از ویتامین‌های B، C و E، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن و فسفر است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها