تقدیر کتابداران استان بوشهر از نوجوان کنگانی؛

نوجوان کتابخوان

قاتل سریالی بندر کنگان در عملیات پیچیده پلیس به هلاکت رسید

ضرب شست تک تیرانداز پلیس به قاتل فراری

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: صبح امروز یکشنبه، در یک عملیات پیچیده و هدفمند عامل قتل‌های خانوادگی شهرستان کنگان در کمین پلیس قرار گرفت و پس از لحظاتی مقاومت به‌دست تک‌تیراندازان نوپو پلیس کشته شد.
کد خبر: ۱۳۰۸۳۲۵

به گزارش جام جم آنلاین بوشهر، فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: عامل قتل‌های خانوادگی کنگان صبح امروز در یک عملیات هدفمند به‌دست پلیس کشته شد.

سردار خلیل واعظی افزود: صبح امروز یکشنبه، در یک عملیات پیچیده و هدفمند عامل قتل‌های خانوادگی شهرستان کنگان در کمین پلیس قرار گرفت و پس از لحظاتی مقاومت به‌دست تک‌تیراندازان نوپو پلیس کشته شد.این قاتل که «حدود بحرانی‌پور» نام داشت در ۲۶ اسفند یک نفر را به قتل رسانده بود و در شامگاه ۲۸ اسفند ابتدا یک نفر را کشته و سپس ۵ نفر از اعضای یک خانواده را به قتل رساند.او پس از آن هم در بامداد ۲۹ اسفند یک نفر دیگر را کشت.

به‌گفته فرمانده انتظامی استان بوشهر، همگی این قتل‌ها به‌دلیل خصومت‌های شخصی و خانوادگی بوده است.

سردار خلیل واعظی  گفت: قاتل برنامه داشته دیشب در منطقه‌ای به‌نام گوده در کنگان دست به قتل‌ های دیگر بزند و چند تن دیگر از کسانی که با آنان خصومت داشته را بکشد. پلیس که از این موضوع آگاهی داشت این افراد را در مقر انتظامی پناه داده بود.

سردار واعظی در ادامه افزود: «حدود بحرانی‌پور» دیشب با هدف کشتن این چند نفر وارد فرماندهی انتظامی شهرستان کنگان می‌شود که در تمام این مدت زیرنظر و رصد نیرو‌های ویژه و تیم‌های تخصصی پلیس شهرستان کنگان و استان بوشهر بود.

ریئس‌پلیس استان اضافه کرد: قاتل پس از ورود به مقر انتظامی شهرستان کنگان اقدام به گرفتن فیلم و عکس و انتشار می‌کند و در یک زمان مشخص پلیس به او اخطار می‌دهد که به‌علت تمکین‌نکردن، به‌دست نیرو‌های ویژه پلیس کشته می‌شود.

سردار واعظی گفت: این فرد سابقه یک قتل دیگر در سال ۱۳۷۲ و ۲۰ سال حبس به جرم حمل مواد مخدر در یکی از کشور‌های خلیج فارس را داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها