آش آلو اسفناج

بمب ویتامین

توتماچ چورباسی ،متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه توتماچ چورباسی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه توتماچ چورباسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
کد خبر: ۱۳۰۰۲۹۹

طرز تهیه توتماچ چورباسیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسینه

اول از همه نصف پیمانه نخود رو که از شب خیس کرده بودم توی قابلمه ریختم و روش ۱ لیوان آب ریختم گذاشتم تا با حرارت کم بپزه. توی یه قابلمه جداگانه ۱/۲ پیمانه عدس ریختم به همراه ۱ لیوان آب اونم گذاشتم بپزه (دلیل اینکه عدس رو با نخود نپختم این هستش که عدس رنگ سیاهی پس میده که توی آش خوب درنمیاد و رنگ آشو تیره میکنه) بعد که عدس‌ها پخته شدن اونارو به قابلمه نخود‌ها اضافه کرده و روی آش آب مرغ ریختم اگه شما آب مرغ ندارین میتونین از عصاره مرغ استفاده کنین و یا اگه گیاهخوارین میتونین از آب معمولی استفاده کنین. حالا تو این مرحله بهش رشته آش که ریز خورد کردینو اضافه کنید مثلا رشته‌ها اندازشون به اندازه ۲ بند انگشت خورد شده باشه! من، چون رشته آش نداشتم ار شهریه (رشته‌ای از جنس پاستا که به شکل دونه‌های برنجه استفاده کردم که با اونم عالی شد).

بعد بلافاصله توی یه کاسه ۱ لیوان ماست ترش و ۲ ق غ خ آرد و ۱ عدد زرده تخم مرغ زدم و همه رو به خوبی تا زمانی که یکدست شدن مخلوط کردم و به آرامی به آشمون که در حال جوش بود اضافه کردم و همزمان آش رو مخلوط کردم که ماستش نبره. سپس نمک و فلفل سیاه و یا سفید اضافه کرده و میذاریم آشمون جا بیفته. حالا توی یه قابلمه کوچیک مقداری کره رو آب کرده و بهش نعنا خشک اضافه کرده و یه تفت که خورد به آش در حال پخت اضافه میکنیم و هم میزنیم. آش که پخت زیرشو خاموش میکنیم.

امیدوارم شمام درست کنین و نوش جانتون بشه.

طرز تهیه توتماچ چورباسی

برچسب ها: عدس نخود آب مرغ
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
یک عارف انقلابی

گفت‌وگوی جام‌جم با علی سرلک درباره ویژگی‌ های شخصیتی آیت‌ا... فاطمی‌ نیا

یک عارف انقلابی

نیازمندی ها