خوشمزه، حافظه را تقویت کنیم

مغز شما به عنوان مرکز کنترل بدن شما ، ضربان قلب و تنفس ریه ها را حفظ می کند و به شما اجازه می دهد حرکت کنید ، احساس کنید و فکر کنید.به همین دلیل ایده خوبی است که مغز خود را در اوج شرایط کاری نگه دارید.غذاهایی که می خورید در سالم نگه داشتن مغز شما نقش دارند و می توانند کارهای ذهنی خاص مانند حافظه و تمرکز را بهبود ببخشند.
کد خبر: ۱۲۹۹۳۶۹
  • زغال اخته

به گزارش جام جم آنلاین ،زغال اخته فواید بی شماری برای سلامتی ، از جمله برخی از موارد خاص مغز شما فراهم می کند.

زغال اخته و سایر توت های رنگی عمیق آنتوسیانین ها را تحویل می دهند ، گروهی از ترکیبات گیاهی با اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی .

آنتی اکسیدان ها هم در برابر استرس اکسیداتیو و هم در برابر التهاب عمل می کنند ، شرایطی که ممکن است به پیری مغز و بیماری های نورودژنراتیو کمک کند

مشخص شده است که برخی از آنتی اکسیدان های موجود در زغال اخته در مغز جمع می شوند و به بهبود ارتباط بین سلول های مغزی کمک می کنند

مطالعات حیوانی نشان داده است که بلوبری به بهبود حافظه کمک می کند و حتی ممکن است از دست دادن حافظه کوتاه مدت را به تأخیر بیندازد .

سعی کنید آنها را روی غلات صبحانه خود بپاشید یا به یک اسموتی اضافه کنید.

 

  • ماهی چرب

وقتی مردم در مورد غذاهای مغزی صحبت می کنند ، ماهی های چرب اغلب در بالای لیست قرار دارند.

این نوع ماهی شامل ماهی قزل آلا و ساردین است که همگی منابع غنی اسیدهای چرب امگا 3 هستند

حدود 60٪ از مغز شما از چربی تشکیل شده است و نیمی از آن چربی از نوع امگا 3 است مغز شما از امگا 3 برای ساختن سلول های مغزی و عصبی استفاده می کند و این چربی ها برای یادگیری و حافظه ضروری هستند .

امگا 3 همچنین چندین مزیت اضافی برای مغز شما دارد.

آنها ممکن است کاهش ذهنی مربوط به سن را کاهش دهند و به دفع بیماری آلزایمر کمک کنند .

از طرف دیگر ، دریافت نکردن کافی امگا 3 با اختلالات یادگیری و همچنین افسردگی ارتباط دارد .

به طور کلی ، به نظر می رسد که خوردن ماهی فواید مثبتی برای سلامتی دارد.

یک مطالعه نشان داد افرادی که به طور منظم ماهی پخته یا گوشت می خورند ماده خاکستری بیشتری در مغزشان وجود دارد. ماده خاکستری حاوی بیشتر سلولهای عصبی است که تصمیم گیری ، حافظه و احساسات را کنترل می کنند

به طور کلی ، ماهی های چرب یک انتخاب عالی برای سلامت مغز است.

 

  • زرد چوبه

این ادویه زرد عمیق ماده اصلی در پودر کاری است و فواید زیادی برای مغز دارد.

نشان داده شده است که کورکومین ، ماده فعال در زردچوبه ، از سد خونی-مغزی عبور می کند ، به این معنی که می تواند مستقیماً وارد مغز شود و به سلولهای آنجا سود برساند .

این یک ترکیب آنتی اکسیدان و ضد التهاب قوی است که با مزایای زیر مرتبط است:

ممکن است به حافظه سود برساند: کورکومین ممکن است به بهبود حافظه در افراد مبتلا به آلزایمر کمک کند. همچنین ممکن است به پاک شدن پلاک های آمیلوئید که از مشخصه های اصلی این بیماری است کمک کند.

افسردگی را تسکین می دهد: باعث افزایش سروتونین و دوپامین می شود که هر دو باعث بهبود خلق و خو می شوند. یک مطالعه نشان داد که کورکومین علائم افسردگی را به اندازه یک داروی ضد افسردگی در طی شش هفته بهبود می بخشد .

به رشد سلول های جدید مغز کمک می کند: کورکومین عامل نوروتروفیک مشتق شده از مغز را تقویت می کند ، نوعی هورمون رشد که به رشد سلول های مغزی کمک می کند. این ممکن است به تأخیر انداختن زوال ذهنی مربوط به سن کمک کند ، اما تحقیقات بیشتری لازم است .

برای بهره مندی از فواید کورکومین ، سعی کنید با پودر کاری بپزید ، به غذاهای سیب زمینی زردچوبه اضافه کنید تا طلایی شود یا چای زردچوبه درست کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها