پشمک شیرینی خوشمزه با طعمی قدیمی و به یاد ماندنی

طرز تهیه پشمک خانگی

این شیرینی پرطرفدار و خوشمزه کار خیلی سختی نیست. چند بار که درست کنید در تهیه آن ماهر میشوید
کد خبر: ۱۲۹۷۰۸۶

طرز تهیه پشمک خانگی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی

آرد را داخل ماهیتابه ای ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود.

هم بزنید تا نسوزد. سپس در یک سینی ریخته، پخش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

شکر و آب را روی حرارت متوسط رو به بالا حدود 20 الی 25 دقیقه بجوشانید تا به شکل شربتی غلیظ شود.

جوهر لیمو را اضافه کرده و 3 دقیقه بجوشانید.

از روی شعله بردارید و در سینی کوچکی که کمی چرب شده و زیرش یخ (معمولی یا خشک) قرار داده اید بریزید تا خنک شود.

سعی کنید شربت وسط سینی باشد وگرنه در کناره ها سفت شده و می چسبد.

وقتی کمی سرد شد که دست را نسوزاند و مانند خمیر قابلیت شکل دادن داشت، داخل سینی آرد بگذارید.

شربت خمیری را به شکل حلقه درآورید. هر طرفش را آرد پاشی کنید.

از دو ظرف حلقه را بکشید و بزرگ کنید. سپس به شکل عدد 8 انگلیسی بپیچانید.

 

روی هم تا کنید و رویش آرد بپاشید. به همین شکل 20 الی 30 بار خمیر را بکشید و بپیچانید و تا کنید.

وقتی حالت رشته رشته پیدا کرد، برای سرو آماده است.

قسمتی از آن را جدا کنید. آرد اضافه اش را بتکانید و در فنجان یا استکان کوچک بگذارید و در ظرف سرو برگردانید.

طرز تهیه پشمک خانگی

مواد لازم برای تهیه پشمک خانگی

آرد 2 لیوان و نیم
شکر 2 لیوان و نیم
آب یک لیوان
جوهر لیمو یک قاشق چایخوری
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها