
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازمابانو
رشته عربی ۱ بسته
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرمی ۱ بسته
کره ۵۰ گرم
کرم کارامل آماده ۲ بسته
شیر ۴ لیوان
شیرعسلی ۱ بسته
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
طرز تهیه :
رشته را ریز کرده با کره به مدت ۲ دقیقه تف میدهیم و کف ظرف مورد نظر ریخته بعد کرم کارامل و سس آماده اش را باز کرده و همراه شیر روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا حل شود و بعد کمی که از حرارت افتاد روی رشته ها ریخته و ظرف را برای مدت کمی در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد بعد یک لایه بیسکوییت روی تمام مواد چیده و در این فاصله پنیر خامه ای و شیر عسلی را با همزن زده تا یکدست شود و روی بیسکوییت ها میدهیم و دسر را تزیین کرده و مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت میدهیم تا مواد به خورد هم بروند
*نکته : به دلیل اینکه رشته ها کل مواد کاراملی را جذب میکنند این دسر باید در روز سرو درست شود تا حالت خیسی و نرم شدگی زیادی نداشته باشد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم