
به گزارش جام جم آنلاین تهیه پیده ی ترکی
مواد لازم برای داخل پیده:
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل قرمز
۱ عدد فلفل سبز
۱ قاشق غذا خوری رب
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز
نمک
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
دقت کنین گوشت بدون چربی نباشد، مواد دیگر را هم ریز خورد و در یک ظرف با همدیگر مخلوط کنید تا کامل به خورد هم بروند.
مواد لازم برای خمیر:
۱ لیوان شیر ولرم
۱ استکان روغن مایع
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری
۱ قاشق چای خوری نمک
۳ لیوان آرد
طرز تهیه پیده:
خمیر را اماده میکنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم. در اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم و با فاصله روی سینی فر میچینیم و ۱۵ دقیقه دیگر هم میگذاریم بماند، وقتی خمیر کمی نرم تر شد داخلش را گود میکنیم و از مواد اماده شده مان داخلش میریزیم. با زرده تخم مرغ خمیر را پوشش میدهیم و در فر ۱۸۰ درجه تا زمانیکه خمیرمان طلایی شود؛ میپزیم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد