به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ،رشته پلو از غذاهای سنتی ایرانی است که گاهی با گوشت، کوفته قلقلی یا با مرغ سرو میشود و گاهی هم با کمی خلاقیت! رشته پلو با ته دیگ مرغ هم یکی از این ایده های خلاقانه است که به همت دوست و همکار عزیزمان در ایران کوک تهیه شد و روز خوشی را برای همه ما رقم زد.
برنج | 4 پیمانه |
رشته پلویی | 1 بسته 400 گرمی |
فیله مرغ | 6 عدد |
روغن | به مقدار کافی |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | 1/4 پیمانه |
پیاز، زرشک و خلال پسته | برای تزیین |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد