همه فوت و فن‌های پخت یک خورش فصلی خوشمزه

خورشی ترش و ملس

خورشت غوره بادمجان با گوشت جزو غذای محلی - همدان میباشد.

طرز تهیه غوره بادمجان

کد خبر: ۱۲۷۸۲۷۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،خورش غوره بادمجان را میتوانید با مرغ یا گوشت به دو روش متفاوت درست کنید و این غذا به دلیل وجود غوره تازه در فصل تابستان بیشتر صرف می شود.

طرز تهیه غوره بادمجان

مواد لازم غوره بادمجان

گوشت چرخ کرده 200 گرم
غوره پاک شده نصف لیوان
بادمجان  500 گرم
گوجه فرنگی 4عدد ریز
پیازمتوسط 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه غوره بادمجان

  1. ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول نصف کنید و در ظرف آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی بادمجانها گرفته شود و هم روغن کمتری در حین سرخ کردن مصرف کند.
  2. بعد از 2 الی 3  ساعت بادمجانها را از آب خارج کرده و زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
  3. سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا روغن داغ شود. بعد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید.
  4. پیاز ها را خرد کرده و در روغن اضافه بادمجان ها به همراه زردچوبه سرخ کنید . بعد گوشت را هم به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.
  5. گوشت و پیاز تفت داده شده را در گوشه ای از تابه جمع کنید و رب را در روغن کمی سرخ کنید. سپس بادمجان های سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی ها  داخل تابه اضافه کنید.
  6. تا به همراه دو لیوان آب و نمک و فلفل با حرات کم  بپزید.
  7. در 15 دقیقه آخر پخت غوره ها را به خورشت اضافه کنید . وقتی خورشت جا افتاد آن را تست کنید و از روی حرارت بردارید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها