
به گزارش جام جم آنلاین از فارس ، سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا درخصوص وضعیت ترافیکی جادههای کشو رگفت: در حال حاضر در محور قزوین کرج در هر دو مسیر رفت و برگشت در محدوده پل استاندارد و پل فردیس شاهد ترافیک پرحجم هستیم.
وی افزود: در آزادراه تهران-قم هم در هر دو مسیر رفت و برگشت شاهد ترافیک پرحجم بوده اما این ترافیک روان است.
رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: در محورهای گناباد-مشهد، تربت حیدریه-مشهد، درگز-مشهد نیز در حال حاضر بارش باران گزارش شده است.
به گفته رحمانی در محور تیوان در استان خراسان رضوی و همچنین در محور اردبیل به مغان نیز پدیده مه گرفتگی رخ داده که موجب کاهش دید افقی شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است