نجما، میزبان «هنر عاشورایی»

نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی با عنوان «هنر عاشورایی» از ۲۲‌شهریور آغاز شده و تا ۲۷ همین ماه در گالری نجما ادامه دارد.
کد خبر: ۱۲۲۸۰۰۴

این خبر را مهر منتشر کرده و نوشته است: در این نمایشگاه که با انتشار فراخوان ۳۶‌هنرمند در آن شرکت کرده‌‌اند تعداد ۵۳ اثر نقاشی، تصویرسازی، نقاشیخط، خوشنویسی، پوستر، نقاشی قهوه خانه‌ای و عکس به مدت شش روز به نمایش درمی‌آید.
آثاری از پیمان پیروی در رشته نقاشیخط، اسحاق حنیفه در خوشنگاری، محمدرضا حسینی در نقاشی قهوه خانه‌ای، حسام‌الدین طباطبایی در تصویرسازی، حسن مرادی در رشته نقاشی خودآموخته و ۳۱ هنرمند و هنرجو از تهران و شهرستان‌ها در این نمایشگاه در معرض دید قرار گرفته است.
گالری نجما به نشانی بلوار میرداماد، خیابان البرز، ابتدای خیابان تابان شرقی، پلاک ۴۴ طبقه پنجم جنوبی میزبان این آثار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها