دستگیری دزدانی که عاشق زانتیا بودند

اعضای باندی که بعد از سرقت خودروها در تهران، آنها را با سندنمره می‌فروختند در بازرسی از مخفیگاه آنها، قطعات اوراق شده خودروهای سرقتی پیدا شد.
کد خبر: ۱۲۲۱۳۴۲

به گزارش خبرنگار جام‌جم، اواخر اردیبهشت امسال، سرقت خودروی زانتیا به کلانتری 134 شهرک قدس اعلام شد که شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار قرار گرفت. با آغاز تحقیقات پلیسی، سرقت مشابه دیگری نیز به پلیس اعلام شد که در این سرقت هم سارقان یک دستگاه زانتیا را سرقت کرده بودند. با بررسی دوربین‌های مداربسته محل‌های سرقت مشخص شد، دزدان دو نفر بودند که با یک دستگاه خودروی پژو پارس سرقت‌ها را انجام داده‌اند. با بررسی پلاک پژو پارس مشخص شد، این خودرو هم سرقتی است. با بررسی آلبوم مجرمان حرفه‌ای هویت دزدان شناسایی شد و ماموران دریافتند که مخفیگاه دزدان در شهرهای مریوان و کامیاران است. دو تیم از ماموران راهی این دو شهر شده و متهمان را در جریان دو عملیات دستگیر کردند. متهمان در بازجویی‌ها با اعتراف به خودروها اظهار کردند: پس از سرقت، خودروها را به گاراژی در یک شهرستان مرزی منتقل و پس از تغییر شناسه‌های خودرو به صورت سند نمره می‌فروختند.
سرکلانتر دوم تهران در این باره گفت: متهمان در بازجویی‌ها به 11 فقره سرقت اعتراف کردند که با دستگیری سه همدست آنها، سه خودروی زانتیای سرقتی از گاراژ آنها کشف شد. علاوه بر آن، پنج دستگاه خودروی قطعه قطعه شده، 30 قطعه در خودرو، 20 قطعه در صندوق عقب خودرو، ده‌قطعه داشبورد، دو قطعه موتور و گیربکس و شش باک بنزین کشف شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها