عبدا... فجری‌گیلاوند، مجری کهنه‌کار برنامه تقویم تاریخ:

با بغض تقویم تاریخ را خواندم!

عبدا... فجری‌گیلاوند همکاری کاری خود را با رادیو در سال 60 به عنوان گوینده خبر آغاز کرد.
کد خبر: ۱۱۹۳۶۸۳

وی توانست در طول مدت فعالیت کاری خود در برنامه‌های مختلف رادیویی حاضر شود که مهم‌ترین آن برنامه تقویم تاریخ است. وی از معدود افرادی است که طی 36 سال توانست به عنوان تنها گوینده یک برنامه (تقویم تاریخ) فعالیت داشته باشد. به گزارش جام‌جم، فجری‌گیلاوند گوینده باسابقه برنامه تقویم تاریخ درخصوص این برنامه گفت: در همان سال‌های آغازین همکاری با رادیو، همزمان کارمند شرکت هواپیمایی هما نیز بودم و به این خاطر نمی‌توانستم تمام وقت در اختیار رادیو باشم. به همین خاطر بعد از چند سال که تجربیات مختلفی را در این رسانه به دست آوردم، پیشنهاد گویندگی برنامه تقویم تاریخ داده شد. در آن زمان و بعد از انجام تست‌های متعدد، صدای بنده برای این برنامه ماندگار پذیرفته و همکاری برای تولید آن آغاز شد. از همان ابتدا به خاطر حساسیت‌های خاصی که داشتم سعی می‌کردم به بهترین نحو تقویم تاریخ را اجرا کنم. شاید برای خیلی‌ها جالب باشد بدانند در آن سال‌ها ملاحظه و دقت بنده به نحوی بود که دو روز قبل از اجرای برنامه، متن‌ها را از نویسنده برنامه که یکی از برادران اهل کشور افغانستان و شاغل در روزنامه اطلاعات بود، می‌گرفتم و به دفعات آن را مطالعه می‌کردم تا هنگام اجرا کوچک‌ترین مشکلی ایجاد نشود.
وی افزود: در این برنامه درباره شخصیت‌های بزرگ مانند شیخ بهایی یا افراد دیگری از این دست همواره صحبت می‌شود، زیرا این فرهیختگان واقعا در جایگاه خود افراد بی‌مثالی هستند که همیشه باید زنده نگه داشته شوند. به‌عبارتی هر روز شاهد رخدادهای بسیار زیادی در طول تاریخ هستیم و برنامه تقویم تاریخ به خاطرمحدودیت‌های زمانی فقط می‌تواند به صورت گذرا به سایر وقایع یا شخصیت‌های تاریخی اشاره کند.
فجری درباره خاطرات مختلف کاری خود در رادیو گفت:یکی از تلخ ترین خاطراتی که هنگام کار در رادیو اتفاق افتاد مربوط به زمانی است که خبر فوت مادر همسرم را به بنده دادند که برایم بسیار تاسفبار و غمبار بود. در آن زمان با این‌که حالت حزن و اندوه فراوانی داشتم اما برنامه را به نحو احسن اجرا کردم و بعد از پایان آن خود را سریع به بهشت زهرا رساندم. همچنین خبر آزادسازی خرمشهر و بازخوانی هر ساله این اتفاق تاریخی برایم بسیار غرور و شادی آفرین بود .
فجری درباره مخاطبان رادیویی نیز افزود: رادیو نقش مهمی را در همه جا می‌تواند ایفا نماید و هر چقدر بتوان قدرت انتشار اخبار موثق را با اتکا به مزیت دسترس بودن این رسانه در کنار برنامه سازی صحیح و اصولی مد نظر قرار داد، شاهد افزایش مخاطبان رادیویی می‌شویم.در همین رابطه برنامه تقویم تاریخ که امروزه حالت نوستالژیک هم دارد در حالی کماکان به روی آنتن می‌رود که علاوه بر صحت اطلاعات، از تیم برنامه‌ساز بسیار حرفه‌ای و متخصص در حوزه تاریخ نیز برخوردار است که توانسته به نحو شایسته‌ای عملکرد مناسبی از خود به جای بگذارد.
فجری درباره جشنواره بین‌المللی رادیو گفت:وقتی جشنواره بین‌المللی رادیو برگزار می‌شود و از کشورهای مختلف، فعالین حوزه رادیو برای این گردهمایی کم نظیر جمع می‌شوند تا به رقابت بپردازند، فضایی کاملا مناسب برای هم‌افزایی‌ها ایجاد می‌شود. در این جشنواره احساس غرور ملی به گونه‌ای است که برنامه‌ساز خود را در کوران رقابت حرفه‌ای بین‌المللی احساس می‌کند و اهمیت کار را بیشتر از هر زمانی می‌بیند. به عبارت بهتر حس انگیزشی که برنامه‌سازان رادیو در جشنواره بین‌المللی رادیو دارند بسیار موثر و زیاد است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها