
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، سرهنگ نادر رحمانی افزود: حوالی ساعت ۱۴:۵۰ روز پنجشنبه در محدوده دماوند در شرق استان تهران یک دستگاه اتوبوس ولوو به دلیل نقص فنی سیستم ترمز با ۱۲ دستگاه خودرو سواری برخورد کرد که در این حادثه ۹ تن مجروح شدند.
وی یادآور شد: اتوبوس مذکور از بجنورد بدون مسافر در حال حرکت به سمت تهران بوده است که دچار این حادثه شد.
رحمانی افزود: همچنین در حادثه دیگری که حوالی ساعت یک بامداد جمعه در کیلومتر ۲۵ محور آمل به بابل رخ داد یک دستگاه سواری برلیانس با شیوه ثابت برخورد کرد که در این حادثه که به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه رخداد پنج تن مجروح شدند.
مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا تصریح کرد: در حادثه دیگری که حوالی ساعت ٢٢:٢٠ روز پنجشنبه در کیلومتر ۷ محور اصفهان یاسوج رخداد یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ با پراید برخورد کرد که در این حادثه به یک تن کشته و چهار تن مجروح شدند.
به گفته وی تجاوز به چپ سواری پژو ۴۰۵ علت این حادثه بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛