
به گزارش جام جم آنلاین از مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور، سرهنگ نادر رحمانی درباره این تصادف که ساعت ١٢ یکشنبه و در کیلومتر ٦ محور مهریز به هرات اتفاق افتاده، گفت: به گزارش پلیس راه یزد-کرمان علت این تصادف، تجاوز به چپ یکی از راننده های پژو بوده است.
وی تصادف بین یک دستگاه وانت پیکان و سواری پژوپارس در جنوب استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: این تصادف در کیلومتر ٢٥ محور دلگان - ایرانشهر و ساعت ٢٢:٣٠ یکشنبه اتفاق افتاده و ٥ نفر مجروح به جای گذاشته است.
علت تصادف، بی احتیاطی از جانب راننده وانت پیکان به علت متوقف کردن خودرو در سطح جاده بدون علائم هشداردهنده و ایمنی به میزان ۵۰ درصد و بی احتیاطی از جانب راننده سواری پژو پارس به علت بی توجهی به جلو به میزان ۵۰ درصد بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد