به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، همزمان با روز عاشورای حسینی، آش دوغ نذری به وزن ۴/۵ تن در شهرستان تالش طبخ و در بین عزاداران توزیع شد.
برای تهیه این آش نذری سه تن دوغ ، ۵۰۰ کیلوگرم برنج نیم دانه، ۲۵۰ کیلوگرم سبزی، ۷۵۰ کیلوگرم حبوبات، تخم مرغ و کره با مجموع هزینه ۱۲ میلیون تومان استفاده شده است.
همه ساله در ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، مراسم سوگواری در شهرستان تالش با شور و حال خاصی برگزار می شود.
مراسم تشت گذاری ( طشت گذاری) این شهرستان با شماره ۶۸۵ در فهرست آثار معنوی کشور به ثبت رسیده است.
عکس تزئینی است
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه