معمای مروارید سیاه پرسپولیس

گادوین منشا، قراردادش را با پرسپولیس امضا کرد و با گرفتن مبلغی به‌عنوان پیش پرداخت برای گذراندن تعطیلات راهی ایتالیا شد. قراردادی که رسمی است و طرفین بر سر مبلغ 350 هزار یورو به توافق رسیده‌اند. این البته کل ماجرا نیست.
کد خبر: ۱۰۳۴۶۸۰

در قرارداد منشا 150 هزار یورو هم به عنوان آپشن‌های ویژه گنجانده شده است که رقم قرارداد او را تا 500 هزار دلار می‌رساند. اما نکته‌ای که وجود دارد، وسوسه شدن منشا و مدیر برنامه‌های او با پیشنهادی است که می‌گویند از طرف سپاهانی‌ها رسیده است؛ وسوسه 700 هزار یورویی. البته پرسپولیسی‌ها آن‌قدر از قرارداد خودشان مطمئن هستند که می‌گویند هیچ پیشنهادی نمی‌تواند گادوین منشا را از پرسپولیس دور کند.اما مشکل اصلی کجاست؟ سرخپوشان برای این‌که بتوانند از منشا استفاده کنند باید ابتدا فدراسیون فوتبال را راضی کنند و سپس به توافقی که با این بازیکن رسیده‌اند، پایبند باشند.آنها در روز قرارداد به او قول می‌دهند 50 هزار یوروی دیگر به قراردادش اضافه کنند و بعد از این موضوع، منشا در باشگاه پرسپولیس حاضر شد و با پیراهن این تیم عکس یادگاری گرفت.مهاجم نیجریه‌ای قبل از ترک ایران از مسئولان باشگاه پرسپولیس می‌خواهد 50 هزار یورو را کتبا به قرارداد فی‌مابین اضافه کنند که این خواسته مورد موافقت پرسپولیسی‌ها قرار نمی‌گیرد. جالب این که منشا که این روزها در ایتالیا به سر می‌برد، اعلام کرده تا زمانی که سرخپوشان به این تعهد خودشان پایبند نباشند، حاضر نیست با آنها همکاری کند. پرسپولیسی‌ها هم اعلام کرده اند رقم امضا شده مشخص است و آنها دلیلی نمی‌بینند که بخواهند مبلغی را به این قرارداد اضافه کنند.

اما مشکل دوم مربوط به فدراسیون فوتبال و قانون آنها می‌شود. قانونی که به تیم‌های بدهکار اجازه جذب بازیکنان خارجی را نمی‌دهد. براساس آخرین اخبار رسیده احتمال دارد در آینده‌ای نزدیک هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال مصوبه‌اش را در مورد محرومیت باشگاه‌های بدهکار به بازیکنان خارجی اصلاح کند، چون فدراسیون به این نتیجه رسیده که باشگاه‌ها توانایی لازم را برای پرداخت بدهی‌های سنگین خود ندارند. به همین دلیل اعضای هیات‌رئیسه راهکاری جدید برای کنترل بدهی باشگاه‌ها به بازیکنان خارجی و داخلی ارائه می‌کنند. استقلال و پرسپولیس باشگاه‌هایی هستند که در این شرایط نیاز به تقویت خود دارند. به همین دلیل چون نتیجه‌های تیم‌های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا برای گرفتن سهمیه مهم است، فدراسیون فوتبال به این دو تیم کمک می‌کند و این محرومیت قطعا لغو می‌شود، ولی فدراسیون برای پرداخت بدهی این دو باشگاه به بازیکنان خارجی سختگیری‌های بیشتری می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها