تحلیل کارشناسان از عملکرد آژانس انرژی اتمی در گفتگو با جام جم آنلاین؛

رویکرد آژانس همچنان سیاسی است/ از قول شفاهی تا اقدام عملی، آژانس در بوته یک آزمون بزرگ

آمانو: برجام را حفظ می‌کنیم

مدیر کل آژانس بین الملل انرژی اتمی گفت: از تخصص خود برای کمک به تدوام برجام استفاده می‌کنیم.
کد خبر: ۹۹۵۱۱۰
آمانو: برجام را حفظ می‌کنیم

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اینترنتی آژانس بین المللی انرژی اتمی ، مدیر کل آژانس بین الملل انرژی اتمی گفت این سازمان از تخصص خود در زمینه راستی آزمایی برای کمک به حفظ برجام استفاده می کند.

یوکیا آمانو در سخنرانی خود، دستاوردهای آژانس بین المللی انرژی اتمی را در سال گذشته میلادی شرح داد. وی در مراسمی به مناسبت آغاز کارِ آژانس در سال نو میلادی، از توافق هسته‌ای ایران و گروه پنج بعلاوه یک به عنوان یکی از دستاوردهای آژانس یاد کرد.

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: «آژانس از ژانویه سال 2016 میلادی بر اجرای تعهدات مرتبطِ هسته‌ای ایران از سوی این کشور در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) نظارت و آن را راستی‌آزمایی کرده است». وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: «توافق بر سر برجام، روندها درباره ایران را از تقابل به سمت همکاری تغییر داد».

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ادامه گفت: «ما کماکان از تخصص خود در زمینه راستی‌آزمایی برای کمک به تداومِ برجام استفاده خواهیم کرد. برجام هم اینک نیز به تقویتِ چشمگیر راستی‌آزمایی هسته‌ای در ایران منجر شده و (امکانِ) دسترسی بیشتر به اطلاعات و اماکن را به ما داده است. تعهد (پایبندیِ) همه طرف‌ها به این توافق، ضروری است».

آمانو در بخش دیگری از اظهارات خود ضمن ابراز نگرانی از برنامه هسته ای کره شمالی، آمادگی آژانس را برای حل و فصل صلح‌آمیز مسائل پیرامون این برنامه اعلام کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها