لیورپول بعد از 3 فصل صدرنشین شد

بعد از آن اشتباه مرگبار استیون جرارد در هفته پایانی فصل 14-2013 لیگ برتر که صدرنشینی و به تبع آن، قهرمانی را از لیورپولی‌ها گرفت، این برای نخستین‌بار‌ است که قرمزهای آنفیلد به صدر جدول لیگ جزیره صعود می‌کنند. چیزی بیش از 85 هفته انتظار برای بازگشت به صدر. این همان چیزی است که به پیروزی پرگل لیورپول مقابل واتفورد رنگ و بوی متفاوت‌تری می‌بخشد.
کد خبر: ۹۶۵۹۰۳

شاگردان یورگن کلوپ که بیش از همه از تساوی آرسنال در دربی لندن خوشحال بودند، از فرصتی که برای صعود به صدر جدول نصیبشان شده بود به بهترین شکل ممکن استفاده کردند و با شش گل مهمان خود، واتفورد را درهم کوبیدند. شکستی نظیر این را واتفوردی‌ها در این دو فصلی که در لیگ برتر حضور دارند هرگز تجربه نکرده بودند اما وقتی پای صدرنشینی در میان باشد، از تیمی مثل لیورپول انتظار رقم زدن هر نتیجه‌ای وجود دارد.

26 سال از آخرین قهرمانی لیورپول در لیگ برتر می‌گذرد و حالا هواداران این تیم بیش از هر زمان دیگری بوی قهرمانی را در مشام خود احساس می‌کنند. تیمی که یورگن کلوپ ساخته، یکی از بهترین تیم‌هایی است که لیورپولی‌ها در این چند سال اخیر به خود دیده‌اند. البته بردن جام در رقابت‌های این فصل لیگ برتر با وجود تیم‌های چلسی و منچسترسیتی که آنها هم سودای قهرمانی در سر دارند، آسان نیست اما لیورپول این روزها در همان مسیری حرکت می‌کند که شاید در نهایت به قهرمانی این تیم در فوتبال جزیره منتهی شود.

جرارد؛ آماده بازگشت

مطبوعات انگلیس گزارش دادند اسطوره فوتبال لیورپول به دلیل حذف تیمش در لیگ حرفه‌ای ایالات متحده آمریکا در آستانه کناره‌گیری از دنیای بازی و بازگشت به آنفیلد قرار دارد. مطابق این اخبار، اسطوره 36 ساله لیورپولی‌ها بعد از حذف تیمش در مسابقات پلی‌آف لیگ ایالات متحده (MLS)تمایلی برای ادامه حضور ندارد. به همین دلیل گفته می‌شود وی آماده اتخاذ تصمیمی مهم برای کناره‌گیری از عرصه بازی و حضور احتمالی‌اش در کادر فنی یورگن کلوپ در تیم لیورپول خواهد شد.

کلوپ: در بهترین رتبه هستیم

یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول برتری قاطعانه 6 بر یک تیمش مقابل واتفورد در هفته دوازدهم لیگ برتر انگلیس و کسب عنوان صدرنشینی را بهترین حد تصور خود از قرمزهای آنفیلد دانست. او درباره بازی گفت: نمایش خوبی داشتیم اما هنوز در ابتدای راه پیشرفت هستیم. موظفیم در دفاع قوی‌تر ظاهر شویم و در کار تیمی هم مطلوب‌تر عمل کنیم. قبل از بازی برای بازیکنانم وسواس فکری ایجاد نکردم و نگفتم که صرفا به خاطر صدرنشینی حتما باید پیروز شوید. خوشبختانه آنها کار خود را انجام دادند و حالا در بهترین رتبه‌ای که می‌شد تصور کرد، قرار داریم. امیدوارم پایان فصل در این مکان قرار داشته باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها