طلای قلابی دست مرد شیاد را رو کرد

مردی که به بهانه درمان همسر بیمارش طلای بدلی به چند شهروند تهرانی فروخته است ، روز گذشته از سوی ماموران کلانتری 209 ترمینال غرب تهران شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۹۵۱۵۴

به گزارش خبرنگار جام جم ، چند روز پیش مردی به کلانتری 209 ترمینال غرب مراجعه کرد و از کلاهبرداری مردی که طلاهای بدلی می فروخت ، خبر داد. مرد شاکی در تشریح ماجرا به پلیس گفت : قصد مسافرت داشتم که متوجه شدم مردی یک رشته گردنبند در اختیار دارد و قصد دارد آن را به فروش برساند. کنجکاو شدم و به سمتش رفتم و مرد فروشنده وانمود کرد همسرش بیمار است و برای خرج درمان وی گردنبند طلا را - که قیمت 140هزار تومانی دارد - به قیمت 80هزار تومان می فروشد. وی افزود: چند روز پس از خرید طلا ، متوجه شدم طلای فروخته شده قلابی است . با طرح شکایت ، پلیس تحقیقات خود را برای شناسایی طلافروش کلاهبردار آغاز کرد ، تا این که روز گذشته ماموران کلانتری 209 ترمینال هنگام گشتزنی به مردی مشکوک شدند که قصد فروش طلای قلابی به یک شهروند دیگر را داشت و وی را برای تحقیقات به کلانتری انتقال دادند.

فروش طلاهای قلابی به بهانه بیماری همسر

مرد دستگیر شده در بازجویی های مقدماتی ، منکر فروش طلاهای بدلی شد اما در مواجهه حضوری با مرد شاکی به جرایم خود اعتراف کرد. این مرد در اظهاراتش به پلیس گفت : با فروش طلاهای بدلی قصد داشتم پول خوبی به جیب بزنم . بنابراین بعد از انتخاب سوژه هایم ، به بهانه این که همسرم بیمار است ، طلاهای بدلی را می فروختم و متواری می شدم . بنابر این گزارش ، متهم با قرار قانونی برای انجام تحقیقات تکمیلی و جرایم احتمالی اش روانه بازداشتگاه پلیس شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها