در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، پنجشنبه 9 اردیبهشت در حالی که عوامل برنامه «اکسیر» در استودیویی حوالی پارک «سرخه حصار» تهران، در حال ضبط قسمت هفتم این برنامه بودند، شیون مادری که کودک سه سالهاش در بیرون از استودیو برنامه و در آبنما غرق شده بود، موجب نگرانی عوامل و تماشاگران برنامه و در نتیجه توقف طولانی ضبط برنامه شد.
دکتر مسعود صابری و فرزاد حسنی به همراه عوامل برنامه به محل حادثه رفته و با پسربچهای مواجه شدند که بهدلیل پرت شدن در درون آبنما، نفس نمیکشد و بیجان افتاده است؛ در نهایت با اقدامات لازم، دکتر صابری به احیای کودک پرداخت و او نجات یافت.پس از تماس با اورژانس، این کودک اهل تبریز، به بیمارستان منتقل شد و اکنون حال عمومی وی مساعد است.
همچنین به پیشنهاد مصطفی شریفی تهیهکننده «اکسیر»، با شروع مجدد ضبط برنامه، درباره این اتفاق با حضور دو مجری صحبت شد و قرار است ویدئوی لحظه نجات یافتن کودک و حواشی این حادثه بزودی از شبکه سه پخش شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: