قهر نوجوانان 14 ساله امریکایی

جام جم آنلاین: دو نوجوان 14 ساله امریکایی که با والدین خود دعوا کرده بودند، سوار هواپیمای خانوادگی شدند و چون خلبانی نمی دانستند هواپیما را سرنگون کردند.
کد خبر: ۸۹۹۸۷
این دو پسر دوشنبه بعد از ظهر بعد از سقوط با هواپیمای یک موتوره دستگیر شدند. به گزارش گاردین سخنگوی کلانتر سان برناردینو در کالیفرنیا گفت پسر ها که با والدین خود اختلاف داشتند تصمیم به فرار گرفتند.
آنان به فرودگاه بیگ بیر (خرس بزرگ) در 80 کیلومتری جوشاتری رفتند. این فرودگاه برج مراقبت ندارد و لازم نیست خلبانان پیش از پرواز تشریفات امنیتی انجام دهند. اما دو خلبان با دیدن قیافه های ناشناس مشکوک شدند و به صاحبان هواپیما و پلیس خبر دادند. اما تا پلیس برسد خلبانان نوجوان پرواز کرده بودند.
اما این پرواز زیاد طول نکشید و 90 دقیقه بعد هواپیما به علت تمام شدن سوخت با سقوط آزاد در بیابان به زمین افتاد.
بچه ها را که دچار جراحات مختصر شده بودند بلافاصله پس از سقوط دستگیر کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها