مواد لازم: ماهی بدون استخوان یا میگو ساطوری شده: 300 گرم ، سیر رنده شده: 3 عدد ، زنجبیل رنده شده: یک قاشق مربا‌خوری ، تخم‌مرغ: یک عدد ، پودر سوخاری: 2 لیوان، فلفل، نمک، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۸۶۶۴۰۵
طرز تهیه ماهی توپکی

طرز تهیه:

ماهی بدون استخوان یا میگو را ساطوری کنید و در یک ظرف گود بریزید.

تخم‌مرغ را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده و یک لیوان پودر سوخاری، فلفل، نمک و زردچوبه به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا منسجم و چسبنده شود و بعد با دست گلوله‌هایی به اندازه یک گردوی کوچک درست کنید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

توپک‌های سرخ شده را در دیس چیده و اطراف آنها را با چند برگ کاهو، زیتون، خیار شور و چند برش حلقه‌ای لیمو ترش یا نارنج تزئین کرده و میل کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها