به مناسبت سالروز شهادت امام رضا (ع)

مشهد دیروز میزبان 3 میلیون زائر بود

شهر مقدس مشهد دیروز در سالروز شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت سراسر سوگ و ماتم شده بود و حدود سه میلیون زائر از سراسر کشور پیاده و سواره خود را به این شهر مقدس رساندند تا در عزاداری این امام همام شرکت کنند
کد خبر: ۸۶۳۴۸۱

دیروز خیابان‌های منتهی به حرم مطهر مملو از جمعیت عزاداران، دسته‌های سینه‌زنی و زنجیرزنی بود که از دورافتاده‌ترین نقاط کشور خود را به حریم امن رضوی رساندند و در غربت آن امام اشک ماتم ریختند.

سیدحسن واحدی، معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی با اشاره به ورود سه میلیون و صد هزار زائر و مسافر به مشهد به ایرنا گفت: این آمار مربوط به ورودی‌ها از روز 21 تا روز 29 ماه صفر است.

وی ادامه داد: از این تعداد دو میلیون و 852 هزار و 702 مسافر و زائر با وسایل نقلیه ریلی، جاده‌ای و هوایی، 200 هزار نفر پیاده و 680 نفر با خودروی شخصی به مشهد سفر کرده‌اند.

علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی نیز خدمت‌رسانی به این جمعیت را در شرایط مطلوب توصیف کرد و گفت: پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی برای حضور سه‌میلیون و 500 هزار زائر و مسافر طی این ایام در مشهد الرضا (ع) انجام شده بود و هتل‌آپارتمان‌ها، مهمانسراها و زائرپذیرها نیز تا دیروز از تمام ظرفیت خود استفاده کردند.

وی با بیان این‌که در بحث مشارکت‌های مردمی در خدمت به زائران پیاده امسال وضعیت مطلوب‌تری داریم، گفت: نه‌تنها مردم مشهد و استان بلکه از سایر استان‌های اصفهان، شیراز، کرمان و تهران در ایستگاه‌ها صلواتی بین‌راهی به زائران پیاده خدمت‌رسانی کردند.

سفر رئیس‌جمهور به مشهد مقدس

رئیس‌جمهور نیز در این ایام به مشهد مقدس سفر کرد. سخنگوی دولت نیز در این سفر از اختصاص 600 میلیارد تومان از تعهدات سفر استانی هیات دولت به خراسان رضوی خبر داد. محمدباقر نوبخت افزود: در سفر دو روزه رئیس‌جمهور به خراسان رضوی مقرر شد تعهدات و برنامه‌ریزی‌های سفر استانی هیأت وزیران به این استان که شهریور ماه سال گذشته انجام شد بررسی شود. وی گفت: در سفر استانی هیأت دولت به خراسان رضوی 78 طرح و پروژه به ارزش 975 میلیارد تومان مصوب شد تا در طول دو یا سه سال به انجام برسد.

سخنگوی دولت با اشاره به محدودیت‌های مالی دولت خاطرنشان کرد: به‌رغم همه مشکلات و محدودیت‌ها طی 15 ماه گذشته 600 میلیارد تومان از تعهدات سفر استانی پرداخت شده است و بیش از 44طرح نیز اعتبارات خود را به صورت کامل دریافت کرده‌اند.

وی ابراز کرد: بقیه تعهدات سفر استانی هیأت وزیران به خراسان رضوی طی پایان سال مالی در خردادماه 95 خواهد بود که اجرایی و اعتبارات آن تخصیص خواهد یافت.

نوبخت با اشاره به حضور سالانه میلیون‌ها زائر در کلانشهر مشهد گفت:‌ در این ارتباط ما دو وظیفه داریم، از یک‌سو باید مشهد مقدس را به اندازه‌ای تجهیز کنیم که بتواند از زائران بارگاه منور و ملکوتی امام رضا(ع) پذیرایی شایسته‌ای داشته باشد و از سویی دیگر فراموش نکنیم در طول سال و غیر از ایام مناسبتی، زائران پس از زیارت بارگاه رضوی به شهرهای خود بازمی‌گردند که باید به آنجا هم توجه شود.

وی تأکید کرد: امیدواریم بتوانیم منابع محدودی را که در اختیار داریم به‌صورت عادلانه برای کلانشهر مشهد و دیگر نقاط کشور هزینه کنیم.

علیرضا رشیدیان در حاشیه جلسه شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی خراسان رضوی نیز افزود: در این جلسه گزارشی درخصوص برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به منظور اجرای تعهدات سفر استانی هیأت وزیران به رئیس‌جمهور ارائه شد.

وی ادامه داد: در جلسه دیگری هم که با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، ضمن بررسی جزئیات پروژه‌های سفر استانی هیأت وزیران به خراسان رضوی، رئیس‌جمهور دستوراتی به منظور رفع مشکلات موجود در حوزه ارائه تسهیلات صادر کرد.

استاندار خراسان رضوی با بیان این‌که تاکنون 84 درصد از اعتبارات مصوب سفر استانی هیأت دولت به خراسان رضوی تخصیص یافته است، گفت: با وجود این میزان عملکرد پیمانکاران در پیشرفت فیزیکی پروژه‌های مصوب سفر استانی 86 درصد است که جای قدردانی و تشکر از دست‌اندرکاران اجرایی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها