به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نشریه "The Journal of Epidemiology and Community Health " نوشت: 26 پژوهش انجام شده از 150200 نفر در سالهای 2001 تا 2014 نشان می دهد افرادی که ماهی مصرف کرده اند 17 درصد کمتر از افرادی که غذاهای دریایی نمی خورند، در معرض افسردگی قرار گرفته اند.
دانشمندان می گویند ماهی دارای اسیدهای چرب امگا 3 است که بر فعالیت انتقال دهندههای عصبی سرتونین و دوپامین که مسؤول بهبود وضعیت روانی افراد و ایجاد احساس خوب است، تاثیر مثبتی دارد.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: