jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۱۹۰۴۳   ۳۱ تير ۱۳۹۴  |  ۱۲:۵۰

مواد لازم: هندوانه: 5 پیمانه، نعنای خرد شده: 2 قاشق غذاخوری، آب‌لیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری، آب پرتقال: یک لیوان، یخ ریز شده: یک لیوان

اسموتی هندوانه و نعنا

طرز تهیه: هندوانه را همراه آب پرتقال، لیمو و نعنای خرد شده داخل مخلوط کن بریزید. بعد از یک بار مخلوط کردن تکه‌های یخ را به اسموتی اضافه کنید و بار دیگر مخلوط کن را روشن کنید به طوری که تکه‌های یخ به طور یکدست خرد شوند. اسموتی را در لیوان بریزید و با برگ‌های نعنا تزئین و در این فصل گرم از اعضای خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها