طرز تهیه: هندوانه را همراه آب پرتقال، لیمو و نعنای خرد شده داخل مخلوط کن بریزید. بعد از یک بار مخلوط کردن تکههای یخ را به اسموتی اضافه کنید و بار دیگر مخلوط کن را روشن کنید به طوری که تکههای یخ به طور یکدست خرد شوند. اسموتی را در لیوان بریزید و با برگهای نعنا تزئین و در این فصل گرم از اعضای خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد