5 گزینه داخلی سرمربیگری استقلال

باشگاه استقلال طی اطلاعیه‌ای با رد مذاکره با مربیان داخلی و خارجی اعلام کرد منصور پورحیدری مسئول مذاکره و دریافت برنامه مربیان برای فصل آینده تیم فوتبال استقلال است.
کد خبر: ۸۰۳۳۵۸

اما نکته جالب اینجا بود که منصور پورحیدری بعد از انتشار بیانیه سایت باشگاه، به واسطه تماس خبرنگاران از مسئولیت جدیدش با خبر شد و همان زمان هم عنوان کرد در این رابطه با او صحبتی نشده است.البته این ناهماهنگی بعد از ساعتی مرتفع شد و پورحیدری در گفت‌وگو با سایت باشگاه استقلال درباره حکم صادر شده واکنش نشان داد: صحبت ما با آقای افشارزاده این بود که بنده چنین رزومه مربیان را دریافت کنم و پس از آن در جلسه هیات مدیره این موضوع بررسی شود. وظیفه‌ای جز این موضوع به من محول نشده است و ان‌شاءالله بزودی در جلسه روز دوشنبه در مورد گزینه‌های تصمیم‌گیری خواهد شد.

خارجی‌ها؛ اولویت دوم

به دنبال انتصاب منصور پورحیدری به عنوان مسئول مذاکره و دریافت برنامه از گزینه‌های سرمربیگری آبی ها،باشگاه استقلال از پنج مربی برای هدایت این تیم برنامه خواست. این پنج نفر عبارتند از پرویز مظلومی، جواد زرینچه، مجید نامجومطلق، علیرضا منصوریان و فیروز کریمی. قرار است منصور پورحیدری در تماس با این پنج مربی، از آنها برنامه بگیرد و پس از بررسی در جلسه روز دوشنبه هیات مدیره استقلال آنها را مطرح کند . اگر هر یک از این پنج نفر برنامه‌شان را به منصور پورحیدری ارائه نکند، اتوماتیک‌وار از فهرست گزینه‌های سرمربیگری استقلال خارج می‌شود.نکته قابل ذکر دیگر این است که گزینه‌های خارجی استقلال ظاهرا در اولویت دوم قرار دارند تا در صورتی که هیات مدیره نظر مساعدی را به گزینه‌های داخلی نداشت، به گزینه‌های خارجی توجه کند. غیبت امیر قلعه‌نویی در جمع گزینه‌های داخلی استقلال از دیگر موارد قابل ذکر است. پیش از این عنوان شده بود قلعه‌نویی هم می‌تواند به عنوان یکی از گزینه‌ها برنامه‌هایش را برای فصل آینده ارائه کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها