کوالکام عدم استفاده سامسونگ از اسنپ دراگون را تایید کرد

تایید غیرمستقیم پایان همکاری کوالکام و سامسونگ

اسنپ‌دراگون ۸۲۰ با فرایند ساخت ۱۴ نانومتری

انتظار می‌رود پرچم‌داران بسیاری با استفاده از پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۱۰ در سال ۲۰۱۵ به بازار عرضه شوند، اما هنوز شاهد عرضه رسمی این پردازنده در بازار نیستیم که مشخصات نسل بعدی پردازشگرهای کوالکام به بیرون درز کرده است.
کد خبر: ۷۶۱۸۹۵
اسنپ‌دراگون ۸۲۰ با فرایند ساخت ۱۴ نانومتری

به گزارش جام جم کلیک: افضا کننده معروف leaked، از اسنپ‌دراگون ۸۱۵ و ۸۲۰ به‌عنوان پرچم‌دار بعدی کوالکام یاد می‌کند، هرچند عرضه سری میان رده ۶۰۰ هم در سال ۲۰۱۵ دور از ذهن نیست.

بر اساس این اطلاعات اسنپ‌دراگون ۸۲۰ پردازنده‌ای ۶۴ بیتی هشت هسته‌ای از نوع TS2 است که همراه با پردازنده گرافیکی آدرنو ۵۳۰ و پشتیبانی از رم‌های LPDDR4 تولید خواهد شد. در ساخت این تراشه از فنّاوری ۱۴ نانومتری FinFET Plus برای انتقال سریع اطلاعات به کار گرفته شده است. هنوز به‌طور قطع معلوم نیست که فرکانس کار این تراشه چند گیگاهرتز خواهد بود، اما بدون شک از شبکه مخابراتی LTE-A در رده ۱۰ پشتیبانی می‌کند. انتظار میرود اسنپ‌دراگون ۸۲۰ گزینه مناسبی برای جایگزینی اسنپ‌دراگون ۸۱۰ باشد و در سه ماه سال ۲۰۱۵ در اختیار سازندگان سخت‌افزار قرار گیرد. بر طبق شایعات اولین دستگاهی که از این پردازشگر استفاده می‌کند، گلکسی نوت ۵ سامسونگ خواهد بود.

پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۱۵ نیز دارای هشت هسته، شامل چهار هسته TS1i و چهار هسته TS1 بوده و بر پایه معماری big.LITTLE ARM طراحی خواهد شد. این مدل دارای پردازنده گرافیکی آدرنو ۴۵۰ خواهد بود و بر اساس معماری ۲۰ نانومتری ساخته شده است. البته از آنجایی که فناوری ۲۰ نانومتری هنوز فراگیر نشده، شایعاتی نیز از ساخت پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۱۵ با فناوری ۱۸ نانومتری به گوش می‌رسد. مانند مدل قبلی، این پردازنده نیز قرار است از رم‌های LPDDR4 و شبکه‌های LTE-A رده ۱۰ پشتیبانی کند.

اسنپ‌دراگون های ۶۲۰، ۶۲۹ و ۶۲۵ به مراتب میان رده به شمار می‌آیند. مدل‌های ۶۲۵ و ۶۲۹ دارای هشت هسته مرکزی هستند و از پردازشگر گرافیکی آدرنو ۴۱۸ بهره می‌برند. در ساخت این مدل‌ها از فرایند ۲۰ نانومتری سامسونگ (HKMG) استفاده شده که قابلیت پشتیبانی از رم‌های LPDDR4 و شبکه‌های LTE-A رده‌هایی پایین‌تر از ۱۰ را به آن‌ها می‌بخشد. هنوز هیچ اطلاعاتی موثقی از احتمال به‌کارگیری چینش هسته‌ها با استفاده از فناوری ARM در محصولات جدید کوالکام در دست نیست.

پردازنده اسنپ‌دراگون ۶۲۰ نیز بر اساس معماری تایپان کوالکام با چهار هسته و فرکانس‌های بین ۲ تا ۲.۵ گیگاهرتز با بهره‌گیری از پردازنده گرافیکی آدرنو ۴۱۸ تولید خواهد شد. این مدل نیز قرار است از رم‌های LPDDR3 و شبکه‌های LTE-A در رده ۱۰ پشتیبانی کند. درنهایت نیز مدل اسنپ‌دراگون ۶۱۶ از هشت هسته با چینش Cortex A53 با فرکانس ۱.۸ تا ۲.۵ گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی آدرنو ۴۰۸ تشکیل شده که بر پایه معماری ۲۸ نانومتری HKMG توسط Shanghai-basied تولید خواهد شد.

از آنجایی که منبع leaked یک خرده‌فروشی چینی بوده، نمی‌توان زیاد به صحت موارد ذکر شده (به‌جز اطلاعات اسنپ‌دراگون ۸۲۰) اعتماد کرد.

منبع: فارنت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها