مواد لازم برای تهیه سس:
سیر له شده: 2 عدد، رنده پوست لیمو یا پوست پرتقال: 2 قاشق غذاخوری، پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری، آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری، روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری، کاهو: 5 تا 6 برگ، خیار حلقه شده: یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا میگوها را تمیز کنید. بعد به مدت سه دقیقه در آب جوش بپزید و دقت کنید بیشتر نپزد چون سفت میشوند. سپس میگوها را در ظرفی بریزید و با پیازچه خرد شده و گشنیز مخلوط کنید. تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و مقداری هم نمک و فلفل سفید بیفزایید. برگهای کاهو را کف دیس مناسبی بگذارید و حلقههای خیار را روی آنها بچینید. مخلوط میگو را هم اضافه کنید و سس را روی مواد چیده شده بریزید و میل کنید.
(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم