مواد لازم برای تهیه سس:
سیر له شده: 2 عدد، رنده پوست لیمو یا پوست پرتقال: 2 قاشق غذاخوری، پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری، آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری، روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری، کاهو: 5 تا 6 برگ، خیار حلقه شده: یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا میگوها را تمیز کنید. بعد به مدت سه دقیقه در آب جوش بپزید و دقت کنید بیشتر نپزد چون سفت میشوند. سپس میگوها را در ظرفی بریزید و با پیازچه خرد شده و گشنیز مخلوط کنید. تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و مقداری هم نمک و فلفل سفید بیفزایید. برگهای کاهو را کف دیس مناسبی بگذارید و حلقههای خیار را روی آنها بچینید. مخلوط میگو را هم اضافه کنید و سس را روی مواد چیده شده بریزید و میل کنید.
(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد