سالاد میگو، سالادی تازه و سبک و برای این روز‌ها بسیار مناسب است. به عنوان غذایی سبک هم می‌توانید از آن استفاده کنید چرا که هم سیر می‌شوید و هم احساس چربی و قند اضافه نخواهید داشت. تهیه مواد آن بیش از ۳۰ دقیقه زمان نمی‌برد و طی ۱۰ دقیقه تا یک ربع پخته و آماده می‌شود.
کد خبر: ۷۲۵۱۹۴
آموزش آشپزی: طرز تهیه سالاد میگو

جام جم سرا:

مواد لازم برای ۴ نفر:

۲۴ عدد میگوی درشت
۲ قاشق غذاخوری جوش‌ شیرین
۲۴ عدد زیتون
مقداری روغن زیتون
مقدار دلخواه نمک
مقدار دلخواه فلفل سیاه
دو بوته رازیانه کوچک و تازه
مقدار دلخواه ترخون تازه
مقدار دلخواه سس سالاد


طرز تهیه:

میگو‌ها را تمیز و خشک کنید.
در یک کاسه بزرگ، جوش‌شیرین و یک لیتر آب را با یکدیگر مخلوط کنید. میگو‌ها را درون آن قرار دهید تا ۱۰ دقیقه بمانند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
در سیخ‌های چوبی یک در میان میگو و زیتون قرار دهید. بین آن‌ها فاصله بگذارید.
روی آن‌ها روغن زیتون بمالید.
نمک و فلفل بپاشید.
روی برگ‌های رازیانه نیز روغن زیتون بمالید و مقداری نمک و فلفل بپاشید.
سیخ‌های آماده شده میگو را روی کباب‌پز قرار دهید و آن‌ها را ۵ تا ۸ دقیقه گریل کنید.
برگ‌های رازیانه را نیز ۱۰ تا ۱۲ دقیقه گریل کنید.
آن‌ها را با‌‌ همان چوب‌ها و برگ‌های تازه ترخون و سس سالاد تزئین و سرو کنید.


ارزش غذایی:

کل کالری: ۲۴۰
چربی: ۶ گرم
کلسترول: ۷۱ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۳۹ گرم
قند: ۲۸ گرم
پروتئین: ۱۰ گرم
فیبر: ۵ گرم
سدیم: ۸۸۴ میلی‌گرم (نون و نمک)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها