طرز تهیه:
پیاز و لوبیای پخته را با هم مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا یک ساعت به همین حالت بماند. بعد جعفری خرد شده و فلفل دلمه را همراه روغن زیتون و سرکه به آن اضافه و مخلوط کنید. سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و اطراف آن را با حلقههای تخممرغ پخته و زیتون و گوجه تزئین کرده و کمی روی تخممرغها و گوجه را نمک و فلفل پاشیده و میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل و دبیر ستاد انتخابات کشور بررسی کرد
فرزانه اسعدی، هنرمند مجسمهساز در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگو با هادی رجبی، قهرمان تکواندو هانمادانگ:
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اینکه سالهاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است