اشتون کارتر، وزیر دفاع جدید آمریکا

کاخ سفید روز گذشته به طور رسمی تائید کرد که اوباما، «اشتون کارتر» معاون پیشین وزیر دفاع را به‌عنوان وزیر دفاع آمریکا برگزیده است.
کد خبر: ۷۴۶۰۶۹

به گزارش فارس، منابع دولت آمریکا پیشتر خبر داده بودند که در پی کناره‌گیری «چاک هیگل» وزیر دفاع پیشین آمریکا که گفته می‌شد تحت فشار شخص اوباما و به واسطه اختلافات دو طرف در مورد راهبرد مبارزه با داعش صورت گرفته، رئیس‌جمهور این کشور روی فهرستی از نامزدهای احتمالی کار می‌کند که اشتون کارتر معاون پیشین وزیر دفاع آمریکا، جلودار این فهرست برای احراز سمت ریاست پنتاگون است.

اشتون کارتر از اکتبر 2011 تا دسامبر 2013 به‌عنوان معاون وزیر دفاع آمریکا فعالیت می‌کرد و پیش از آن خریدار ارشد تسلیحات پنتاگون بود.

این انتصاب در حالی انجام می‌شود که دولت اوباما باید نیروهای آمریکایی را تا پایان سال 2014 از افغانستان خارج کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها