

بنا بر این گزارش، حضور رضویان در این برنامه به دلیل تاثیرگذاری و جریانسازی بوده که این هنرمند در حوزه کاری خود داشته است.
تاک شو شبانه «بعضیا» در هر قسمت میکوشد زوایای دیگری از زندگی شخصی و شغلی افراد جریان ساز را کشف کند.
ضیاء پیش از این، در قسمتهای قبلی میزبان علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال، حمید سوریان نابغه کشتی، داریوش فرضیایی معروف به عمو پورنگ، مسعود ده نمکی کارگردان، محمد موسوی والیبالیست و سردار طلایی نائب رییس شورای شهر بود.
تاکشو جدید شبکه سه با اجرای سیدعلی ضیاء ساعت 22:30 یکشنبه شبها به مدت 70 دقیقه از شبکه سه سیما روی آنتن میرود. (روابط عمومی بعضیا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛