دستگیری متهم فراری «ویلای وحشت»

با اعترافات متهمان باند موسوم به ویلای وحشت که دختر معلول ذهنی را مورد آزار و اذیت قرار داده اند ، روز گذشته راننده خودروی سیاهرنگ دستگیر شد.
کد خبر: ۷۳۸۹۵

دادیار سبحانی فر روز گذشته به خبرنگار ما گفت : در آخرین مرحله از اعترافات متهمان باند موسوم به ویلای وحشت که از اتباع افغان هستند ، مشخص شد متهم دیگر این پرونده که از خودروی سیاهرنگ استفاده می کند و به عبارتی مسوولیت رتق و فتق امور از سوی صاحب ویلا به او واگذار شده بود ، در آزار و اذیت دختر معلول ذهنی نقش داشته است . وی افزود: متهم پس از فرار ، روز گذشته هنگامی که در دادسرای جنایی به صورت ناشناس در حال تردد و کسب اطلاع در خصوص پرونده بود ، دستگیر و تحقیق از وی آغاز شد. متهم ابتدا منکر جرم شد اما پس از مواجهه با دختر معلول ذهنی مورد شناسایی قرار گرفت و مشخص شد وی در 2 مرحله دختر معلول را مورد آزار و اذیت قرار داده است.
سبحانی فر در ادامه افزود: پرونده اتهامی متهمان به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته و صبح امروز (سه شنبه) با صدور قرار قانونی متهمان روانه زندان شده اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها