خشونت در اعتراضات هنگ‌کنگ

در حالی که اعتراضات طرفداران دموکراسی در هنگ‌کنگ وارد دومین هفته خود می‌شود، روز گذشته خیابان‌های این منطقه شاهد درگیری میان موافقان و مخالفان این اعتراضات بود.
کد خبر: ۷۲۷۱۵۰

به گزارش ایسنا، صدها فرد ناشناس که برخی از آنها ماسک به صورت داشتند، روز گذشته با حمله به مرکز تحصن معترضان هنگ‌کنگی با آنها درگیر شدند و موانع ایجاد شده از سوی آنها را از بین بردند. در همین زمینه، یک معترض بیست ساله گفت: گروهی که مثل گانگسترها بودند، شروع به دویدن به سمت ما کردند و یکی از آنها با شیء سختی به یک پیرمرد حمله کرد و سر وی مجروح شد. گفته می‌شود این افراد که تیشرت‌های آبی به تن داشتند، حامیان سیاست‌های پکن بودند.

علاوه بر این، گروهی از رانندگان تاکسی که مخالف اقدام معترضان بودند، در اعتراض به تاثیر منفی این اعتراضات بر کسب و کار آنها، صفی متشکل از 12 تاکسی در یکی از مسیرهای مسدود شده از سوی معترضان تشکیل دادند. این گروه متشکل از رانندگان تاکسی و کامیون شعار می‌دادند: مسیرها را باز کنید این رانندگان تاکسی به معترضان تا روز چهارشنبه ضرب‌الاجل دادند تا همه موانع را از راه‌های مسدود شده بردارند. یک کامیون مجهز به جرثقیل نیز تلاش کرد موانع ایجاد شده از سوی معترضان را بردارد، اما پلیس آن را متوقف کرد.

پیش از آغاز این درگیری‌ها، صدها نفر از نیروهای پلیس به منظور تسهیل رفت و آمد خودروها چند مانع را در منطقه مالی هنگ‌کنگ برداشتند، اما معترضان گفتند همچنان در این منطقه خواهند ماند. معترضان هنگ‌کنگی که بیشتر آنها را دانشجویان تشکیل می‌دهند، دو هفته است که با برپایی تظاهرات خواهان دموکراسی کامل در این منطقه و کناره‌گیری رهبر هنگ‌کنگ و برگزاری انتخابات دموکراتیک در این منطقه هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها