
جام جم سرا: کیک یزدی استویا در حاشیه نشست وزیر بهداشت با اعضای شورای سلامت و صاحبان صنایع شیرینی کیک استویا رونمایی شد.
به نقل از تسنیم، این کیک با شیرین کننده طبیعی گیاه استویا با همکاری متخصصان غذا و دارو و یکی از تولید کنندههای یزدی تهیه شده است و میتواند جایگزین مناسبی برای کیکهایی که با شکر شیرین میشوند، باشد.
به گزارش وزارت بهداشت، استویا (به انگلیسی Stevia) گیاهی با ارتفاع یک متر، و حداکثر عمر پنج سال با برگهای شیرین که بومی آمریکای جنوبی بوده و مناسب مناطق جنوبی ایران یا کشت گلخانهای است. شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه 250 تا 300 برابر دیگر گیاهان قندآور چون نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن 150 برابر آنهاست. عصاره استویا در صنایع شیرینی سازی، پزشکی و دیگر صنایع خوراکی کاربرد دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد