به گزارش فارس، محمد جواد زیبایینژاد، متخصص بیماریهای قلب و عروق و رئیس مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: مطالعات انجام شده در زمینه روغنهای موجود در برخی از مواد غذایی مانند روغن پسته، فندق، بادام، گردو و کنجد نشان میدهد این مواد غذایی از بروز سکتههای قلبی جلوگیری میکند و چربیهای مضر خون را کاهش میدهد.
در این راستا روغن ماهی که دارای اسید چرب امگا3 است و روغن دانهها که حاوی اسید چرب امگا 6 و نیز چربی چندغیراشباع است، باید بیشتر از دیگر روغنها مورد استفاده قرار گیرد.
وی تأکید کرد: مصرف هفتگی ماهی، مصرف روزانه میوه و سبزیجات تازه، استفاده از گوشتهای تازه بدون چربی یا کمچربی، استفاده نکردن از سوسیس و کالباس، خیارشور و ترشیجاتی که میزان زیادی نمک دارد، همچنین پرهیز از استفاده از شکر و نوشابههای گازدار و صنعتی از جمله راههای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید