به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس امنیت عمومی استان اصفهان گفت: چندی پیش مردی با حضور در مرکز پلیس و ارائه شکایتی عنوان کرد به بهانه خرید خودروی مدل بالا در دام یک مرد شیاد گرفتار و میلیونها تومان پول از وی کلاهبرداری شده است، بیآنکه خودرویی دریافت کند.
سرهنگ عاصمی افزود: با تشکیل پرونده و به دستور قضایی، تحقیقات برای دستگیری متهم فراری آغاز شد تا اینکه 59 نفر دیگر نیز با حضور در مرکز پلیس شکایتهای مشابهی را ارائه کردند.
در بررسی از پروندهها معلوم شد متهم به یک شیوه آنها را به دام انداخته و تصاویر رایانهای بهدست آمده از وی با هم مطابقت دارد.
وی یادآور شد: جستجو برای دستگیری متهم ادامه داشت تا سرانجام ردپای او در یکی از استانهای همجوار به دست آمد و او چند روز پیش دستگیر و به مرکز پلیس استان اصفهان منتقل شد. متهم در بازجویی اولیه به 9 میلیارد تومان کلاهبرداری از مردم به بهانه خرید و فروش خودروهای مدل بالا اعتراف کرد.
با صدور قرار قانونی برای متهم، تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....