جام​جهانی در سیما

در انتظار تحلیل عملکرد تیم ملی

حالا که کاروان تیم ملی، شخص کارلوس کرش هم به تهران بازگشته‌اند، می‌توان آنها را برای حرف زدن و نقد عملکرد به سیما فراخواند. همین‌طور این شب‌ها بهترین فرصت برای انجام چنین کاری است و در وقفه‌ای که پس از پایان مرحله یک‌هشتم نهایی در مسابقات می‌افتد، می‌توان عملکرد تیم ملی را به طور مفصل تحلیل کرد.
کد خبر: ۶۹۰۰۵۲

رادیو فصلی و جام جهانی

در حالی که هیاهوی جام جهانی تمام رسانه‌ها را فرا گرفته و نقش تلویزیون در این عرصه فراتر از دیگر رسانه‌ها تلقی می‌شود، نباید از کنار شبکه‌های رادیویی هم با بی‌تفاوتی عبور کرد.

حکایت رادیو ورزش که مشخص است. یک شبکه کاملا تخصصی است که همه بازی‌ها و حواشی جام را پوشش می‌دهد، اما در کنار آن شبکه‌های دیگر رادیویی هم بیکار ننشسته‌اند و برای جام جهانی ویژه‌برنامه دارند. برای مثال برنامه «گرمای ورزش» همه روزه ساعت 9 و 30 دقیقه از رادیو فصلی (موج اف‌ام، ردیف 105.5) پخش می‌شود و در آن حاشیه‌های جـــــــام بیستم ارزیابی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها