
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا نودل را ۵ دقیقه داخل آب درحال جوش قرار میدهیم تا کاملا نرم شود.
هویج، کدو و لوبیا سبز را به شکل خلالهای باریک و نسبتا بلند برش میدهیم و کلم بروکلیها را هم به شکل گلهای ریز خرد کرده و بخارپز میکنیم اما باید دقت کرد که خیلی پخته و نرم نشوند.
پیاز و فلفل دلمهای را خلالی برش داده، با کمی روغن زیتون تفت داده، سپس قارچها را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
سبزیجات بخارپز شده را به آنها اضافه میکنیم و به همراه تای سس سویا سس و کاری آنقدر تفت میدهیم که آب اضافه آنها کشیده شده و حسابی تفت بخورند. بهتر است این کار را در وک (تابه مخصوص غذاهای شرقی) انجام دهیم.
درنهایت نودلهای پخته شده را با مواد تفت داده و سرو میکنیم. (زندگی ایده آل)
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی «جامجم» با احسان جانمی، کارگردان حاضر در فجر چهل و یکم بررسی شد
روایت مسعود طیبی از اجرای نمایش «افلیا» در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر
گفتوگوی «جامجم» با دبیر کل جشنواره هنرهای تجسمی فجر