مواد لازم:
سوسیس کوچک ۴۵۰ گرم
کالباس گوشت ۴۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را از قبل گرم روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک عدد سوسیس را روی یک ورقه کالباس قرار دهید و آن را بصورت رول بپیچید هر یک از آنها را با خلال دندان سفت کنید.
سوسیسهای آماده شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و بر روی آنها شکر قهوهای بریزید و در فر بگذارید تا رنگ آن طلایی و شکر آب شود.
رول کالباس را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب بچینید.
>> آشپزی نت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد