مواد لازم:
پیاز درشت..................... دو عدد
شیر ............................. دو پیمانه
آرد................................ دو پیمانه
پودر سیر و فلفل............. مقداری
ماءالشعیر ........ ۳۵۰ سی سی
گام ۱
ابتدا پیاز را به حلقه های یک سانتی متری برش دهید
گام ۳
در ظرف دیگری یک پیمانه آرد را با کمی فلفل و پودر سیر مخلوط کنید
گام ۴
در ظرف دیگری ماءالشعیر را با یک پیمانه آرد مخلوط کنید (البته باید گاز آن را بگیرید یا بگذارید چند ساعتی در اتاق بماند تا گاز آن از بین برود. هیچ گاه در این مخلوط نمک اضافه نکنید چون در غیر این صورت دیگر پف نخواهد کرد)
گام ۵
آن را خوب هم بزنید. در این فاصله روغن را در ظرفی پر کنید و بگذارید تا روغن آن داغ شود یا سرخ کن را تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید
گام ۶
ابتدا پیاز حلقه ای را از داخل شیر بیرون بیاورید
گام ۷
سپس آن را داخل مخلوط آرد و ادویه بزنید
گام ۸
و بعد به مخلوط ماءالشعیر و آرد آغشته کنید
گام ۱۱
ترجیحا سعی کنید همه پیاز ها را یکجا سرخ نکنید. چون ممکن است به هم بچسبد
گام ۱۲
بعد روی کاغذ خشک کن یا روغنگیر بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.
گام ۱۳
در صورت تمایل هم کمی به آن نمک بزننید.
>> گورمند
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
هم استفاده كرد