طرز تهیه
اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته میشود، ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بپزیم. برنج که پخت، سبزی را که شسته و خرد کردهایم در آن میریزیم. هر چه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزهتر میشود.
سپس جداگانه گوشت و نمک وفلفل زده و خوب مخلوط میکنیم و کوفتههای اندازه یک گردو درست میکنیم و در روغن، سرخ کرده و در داخل آش میریزیم. وقتی کوفتهها پخته شد، سماق را پاک کرده و در آب خیس میکنیم. سماق باید یک ساعت در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچهای رد کرده و فشار میدهیم و آب قرمز خوشرنگ سماق را میگیریم. آب سماق را در آش ریخته و پیاز را خرد میکنیم سرخ کرده و کمی در داخل آش میریزیم و کمی برای روی آن بر میداریم. آش را در ظرفی ریخته وآن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم.
>> تکتا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد