بزرگ‌ترین موزه شخصی در آسیا

این روزها در بسیاری از کشورها ساخت جاذبه‌های توریستی و فرهنگی مورد توجه قرار گرفته است. اما چین به عنوان یکی از پیشگامان این عرصه در آینده‌ای نزدیک میزبان موزه‌ای خواهد بود که در یک جزیره مصنوعی در شهر پینگتان بنا می‌شود. البته هنوز مراحل ساخت این شهر به پایان نرسیده است.
کد خبر: ۵۹۰۴۵۶

اما قرار است این موزه نمونه مشابه کوچکی از این جزیره باشد که در دل آن جا می‌گیرد و مسافتی حدود 40 هزار متر مربع را به خود اختصاص می‌دهد.

این موزه را معماری از اهالی پکن طراحی کرده است که اسکله‌ای مواج آن را به بخش اصلی شهر مرتبط می‌کند. این سازه نمادی از چین باستان است که براساس شیوه‌های مدرن طراحی شده است.

قرار است نمای بیرونی این موزه از بتونی باشد که در بعضی از قسمت‌های آن از صدف‌ها برای تزئین نمای بیرونی سازه استفاده می‌شود. قسمت‌های داخلی این موزه نیز به شکل غار‌های چین باستان طراحی می‌شود.

این موزه که قرار است مکانی برای به نمایش گذاشتن میراث ملی این کشور باشد به یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های توریستی این کشور تبدیل خواهد شد. ساخت چنین بناهایی نشان می‌دهد کشورهای مختلف عزمشان را جزم کرده‌اند تا بتوانند جاذبه‌های توریستی کشورشان را افزایش داده و در رقابت با دیگر کشورها پیشتاز باشند./ UPI

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها