jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۷۲۱۳۷   ۲۸ خرداد ۱۳۹۲  |  ۱۰:۴۸

فصل بهار و وفور صیفی‌جات متنوع آن، فرصت خوبی فراهم می‌کند تا با استفاده از آنها دسرهای لذیذی تهیه کنید. یکی از سبزی‌های این فصل ریواس است که با توجه به خواص سرشار آن، خوب است​ بین برنامه غذایی‌تان جایی​ برای آن باز کنید.

مواد لازم:

ریواس 4 الی 5 ساقه

شکر 2 فنجان

آب 2 لیوان

زعفران و گلاب به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. شکر را اضافه کنید و بگذارید​ جوش بیاید. ریواس‌ها را پوست بگیرید و به قطعه‌های دو سانتی برش بزنید. بعد از جوش آمدن شربت، مقداری زعفران به آن اضافه کنید. سپس ریواس‌های خرد شده را درون شربت بریزید.

دقت کنید​ زمان پخت ریواس‌ها طول نکشد زیرا ریواس به علت بافت ظریفی که دارد زود می‌پزد و در صورت پخت بیش از حد ممکن است از هم جدا شود.

بعد از چند جوش حرارت را کم کرده و گلاب را اضافه کنید. این دسر معمولا به صورت سرد سرو می‌شود بنابراین قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید.

>> چاردیواری

 

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها