مواد لازم:
شیر 1 لیتر
شکر8 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 4 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
شکر، وانیل و زرده تخممرغ را آنقدر بزنید تا سفت و سفید رنگ شود. شیر را درون ظرفی ریخته و بگذارید تا بجوشد. وقتی که شیر بجوش آمد آن را از روی حرارت برداشته و مواد مخلوط شده را آرام آرام داخل شیر داغ بریزید و بهم بزنید. پس از این کار ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به مدت نیم ساعت درون فریزر بگذارید و بعد بیرون آورده و بهم بزنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا بستنی آماده سرو کردن شود. یادتان باشد که بستنی را باید مرتب بهم بزنید تا یخ نزند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم