مواد لازم:
آرد سفید: 6 استکان
تخممرغ : 4 عد
شکر : 4 پیمانه
آبجوش : 2 استکان
روغن مایع : 2 استکان
پودر کاکائو: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
ماست: 3 قاشق غذاخوری نه چندان پر
پکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری
هل یا وانیل: در صورت تمایل
روش تهیه:
فر را روشن کنید. قالب را چرب و آن را آردپاشی کنید. آرد و پودرها را 3 بار الک کنید. شکر، هل و تخممرغها را حدود ده دقیقه با همزن برقی بزنید (اگر تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید بهتر است). مخلوط آب و ماست و روغن را بتدریج به مواد قبلی اضافه کنید و همه را به هم بزنید.
آرد را در 3 مرحله اضاقه کنید. مواد را در طوری در قالب بریزید که یکسوم قالب خالی باشد (چون زیاد پف می کند). قالب را در فر بگذارید تا کیک بپزد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم
ببخشید میزان شكر 4 استكان هست یا 4 پیمانه خیلی شیرین نمیشه؟؟؟؟؟؟//