کریمی: می‌خواهم در هر 3 جام مهره مفیدی برای قزمزپوشان تبریزی باشم

علی کریمی به تراکتور پیوست

مرغ باشگاه پرسپولیس و علی دایی یک پا داشت و شماره هشت محبوب سرخ‌ها وقتی راهی برای بازگشت به پرسپولیس نیافت ترجیح داد یک قرمز پرطرفدار دیگر را برگزیند؛ تراکتورسازی.
کد خبر: ۵۷۱۰۹۸

مهم‌ترین انتقال فصل نقل و انتقالات در شرایطی رقم خورد که علی کریمی بازیکن محبوب هواداران پرسپولیس با این‌که چند روز پس از خداحافظی از فوتبال، این اظهار نظر خود را احساسی و ناشی از شکست پرسپولیس در فینال جام حذفی دانست. اما این تغییر موضع او، نه باعث باز شدن درهای تیم ملی به رویش شد و نه درهای پرسپولیس. کریمی که تقریبا در طول لیگ دوازدهم اختلاف‌نظر پنهان و نمایانی با محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس داشت، پیش‌بینی می‌شد با توجه به این‌که دو فصل پیش و پس از سال‌ها ، کدورت با علی دایی را کنارگذاشته بود با روی کارآمدن این مربی دوباره به پرسپولیس برگردد. اما با وجود درخواست هواداران پرسپولیس این اتفاق نیفتاد و همان طور که در روزهای گذشته جام‌جم ورزشی گزارش داد، دایی و کریمی ظاهرا به این نتیجه رسیده‌اند که نمی توانند با هم کار کنند و بهتر است طرفین حرمت‌ها را نگه دارند. توافقی که تا اینجای کار دو طرف به آن پایبندند و کریمی روز پنج‌شنبه پس از آن‌که کریمی هشت تراکتورسازی را انتخاب کرد، برای پرسپولیس هم آرزوی موفقیت کرد. درست مثل علی دایی که باز هم او را اسطوره بزرگ فوتبال ایران خواند و برایش آرزوی موفقیت کرد.

اما این‌که مهم‌ترین اتفاق فصل نقل و انتقالات چه پیامدهایی برای دو طرف خواهد داشت، باید منتظر ماند و دید در لیگ سیزدهم اوضاع به چه ترتیبی پیش خواهد رفت.

کریمی: خوشحالم دوباره قرمز می‌پوشم

کریمی پس از آن‌که با تراکتورسازی به توافق یکساله رسید، با بیان این‌که تمام تلاشش را برای موفقیت تراکتور به کار خواهد بست، به ایسنا گفت: باید از باشگاه‌های فولاد، راه‌آهن، نفت تهران و ملوان که به من پیشنهاد دادند، صمیمانه تشکر کنم. باید قبول کنیم که تراکتورسازی هواداران پرشوری دارد و من هم یکی از دلایل انتخابم همین هواداران خونگرم تبریزی بود. البته خوشحالم که باز هم پیراهن قرمز می‌پوشم و از الان به بعد باید برای موفقیت تراکتورسازی تمام تلاشم را انجام دهم تا انتظاراتی که از من داشتند برآورده شود.

اما در شرایطی که اسدی، کاپیتان تیم فوتبال تراکتورسازی در اظهارنظری گفته است که شماره 8 و بازوبند کاپیتانی این تیم را به علی کریمی می‌دهد، کریمی در این رابطه گفت: او به من لطف دارد اما من به کاپیتانی فکر نمی‌کنم. اسدی سال‌ها برای تراکتورسازی زحمت کشیده و کاپیتان این تیم است. اگر این مسئولیت را همچنان بر عهده داشته باشد، به من لطف کرده است. ستاره جدید تیم فوتبال تراکتورسازی همچنین درباره تشویق هواداران پرسپولیس و صحبت‌های علی دایی که برای او آرزوی موفقیت کرده است، گفت: از روز پنجشنبه که با تراکتورسازی قرارداد بستم به خودم قول دادم که فقط به این تیم فکر کنم. از علی دایی تشکر می‌کنم و برای او و پرسپولیس صمیمانه آرزوی موفقیت دارم. از هواداران می‌خواهم که همیشه در کنار پرسپولیس و همراه آن باشند، چون همان طور که قبلا هم گفته‌ام پرسپولیس از من و تمام کسانی که در آن بازی کرده‌اند، بزرگتر است.

وی افزود: من برای پرسپولیس از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم و حالا با توجه به قراردادی که با تراکتورسازی بسته‌ام، امیدوارم با کادر فنی و مدیریت این باشگاه بتوانم به نوبه خود کمکی به تراکتوری‌ها در سه جام داشته باشم.

برای رضایت هواداران، کریمی را جذب کردیم

همچنین حمید زینی‌زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در این باره گفت: پیش از این با علی کریمی مذاکراتی داشتیم و خوشحالیم که این انتقال انجام شد و قرارداد یکساله‌ای را با او به امضا رساندیم، این قرارداد پیش از این مجوزهای لازم از هیات فوتبال را داشته و طبق آیین‌نامه جدید نیازی به ثبت در هیات فوتبال ندارد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی با ابراز خرسندی از جذب این بازیکن، گفت: کریمی از بزرگان و اسطوره‌های فوتبال ماست و خوشحالیم که امسال در تیم تراکتورسازی تبریز در خدمت او هستیم. امیدوارم تیم ما، قدرتی بیش از پیش پیدا کند و این اقدام ما به خوشحالی هواداران تبریزی منجر شده باشد.

زینی‌زاده در پاسخ به این پرسش که آیا به جذب ستاره‌ها ادامه می‌دهید، گفت: همین طور خواهد بود و ما قصد داریم برای تمام سهمیه‌های لیگ برتری خود بازیکنان خوبی را جذب کنیم و آنها کسانی باشند که قدرت تیم ما را چه در بازی‌های داخلی و چه در بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا بیشتر کنند.

کریمی متفاوتی خواهید دید

این در حالی بود که مجید جلالی، سرمربی جدید تراکتورسازان در این باره گفت: کریمی در فصل پیش رو جزو فوتبالیست‌های نمونه لیگ خواهد بود و همه او را متفاوت‌تر خواهند دید. من هفته‌ پیش جلسه‌ای یک ساعته‌ با کریمی داشتم و فکر می‌کنم اتفاق خوبی برای هر دو طرف افتاده است تا کمک کنیم تراکتورسازی در فصل پیش‌رو بتواند کارهای بزرگی انجام دهد. ما برای بهترین جایگاه تلاش می‌کنیم.

وی افزود: خود کریمی هم انگیزه‌ای قوی دارد تا بتواند در زمان باقیمانده فوتبالش بزرگی کند. وقتی شور و اشتیاق او را دیدم فهمیدم که می‌توانیم به هم کمک کنیم. مهم نیست که بازیکن در چه سبک و سنی قرار دارد. در هر سنی شور و اشتیاق برای پیشرفت کافی است.

علی دایی، سرمربی پرسپولیس هم درباره جدایی کریمی از جمع قرمز‌ها فقط به بیان این جمله بسنده کرد: من آرزوی موفقیت برای کریمی دارم، او یکی از اسطوره‌های فوتبال ماست و انشاءالله موفق، پیروز و سربلند باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها