درگیری شدید فلسطینیان با نظامیان رژیم صهیونیستی

درگیری‌های شدیدی میان شهروندان ساکن شهرک سلواد در شرق رام‌الله پس از اقامه نمازجمعه به وقوع پیوست که طی آن نظامیان صهیونیستی با شلیک گلوله و گازهای اشک‌آور شهروندان فلسطینی را متفرق کردند.
کد خبر: ۵۶۱۷۵۹

به گزارش ایلنا و به نقل از منابع عربی، در جریان درگیری‌های شدید نظامیان رژیم صهیونیستی با ساکنان شهرک سلواد نزدیک به 14 نفر از جمله یک عکاس فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیستی زخمی شده و چند شهروند دیگر نیز بر اثر استنشاق گازهای اشک‌آور دچار حالت خفگی شدند.

صدها نفر از ساکنان شهرک سلواد پس از اقامه نماز جمعه راهی شهرک صهیونیست‌نشین عوفرا واقع در جنوب این شهرک شده و نسبت به طرح‌های رژیم صهیونیستی برای مصادره صدها دونم از زمین‌های کشاورزی متعلق به فلسطینیان اعتراض کردند. قرار بود فلسطینی‌ها نمازجمعه خود را در زمین‌های در معرض تخریب شهرک‌های سلواد و دیر جریر در نزدیکی موانع و دیوارهای شهرک صهیونیست‌نشین عوفرا برگزار کنند، اما وزارت اوقاف رام‌الله، امامان جماعت منطقه را از فراخواندن فلسطینیان برای اقامه نمازجمعه در این مناطق بر‌حذر داشت و آنها را تهدید به مجازات کرد که این مساله خشم و عصبانیت شهروندان را به‌دنبال داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها